Založ si blog

Galileo Galilei povedal: „A predsa sa točí. “ Zapamätajme si, že u MUDr. Pavla Kostku platí: „A predsa tie platničky rastú. “

Opravujeme platničky chrbtice a darí sa nám to.

Každého človeka teší, keď si plní svoje sny. Často sa ale stáva, že ich máme len vo svojej mysli, kde sú uzamknuté naveky. Je tu tiež možnosť, že naše sny dostanú reálne kontúry. Ak sa niečo také splní, prináša to hneď po vlne nadšenia aj obavy, ako to príjmu ostatní ľudia.

Jeden hovorí druhému:
„Mňa už chrbát nebolí.
„Vážne? A akú tabletku si si vzal?“
„Ale choď!” Hovorí mu na to.
„To Kostka, ten doktor, mi opravil platničky.

Je to vôbec možné?

Niekto v diskusii na mojom blogu napísal, že veľkosť platničky sa počas dňa mení. Je dobré hneď podotknúť, že to napísal človek, ktorý neudával zdroj a ani sa neopieral o žiadne pozorovania . Tento človek nemá síce svoje tvrdenie podložené žiadnou štúdiou, ale má pseudonym.

Asi to bude všetko ináč.

A teda ak sa budete pýtať kohokoľvek na to, či platničky môžu rásť, je potrebné vedieť že ozdravenie organizmu u človeka je normálne – fyziologické. Len z nejasných príčin ako keby táto vlastnosť časom prestala fungovať a tak začíname byt „chorí” na chrbticu.

Pýtajte sa vo svojom okolí, či sa to dá a kto o tom počul.

Môžu platničky rásť? Je možné, že by začali rásť najskôr u nás na Slovensku?

To, že sa druhí boja prijať názor, že to možné je, vás ostatných asi neprekvapuje. Veď keby to bolo také jednoduché, asi by to robili všade.

Prečo o tom nikto nepíše?

Prečo sa kompetentní k tomu radšej nevyjadrujú a prekvapivo mlčia?

Asi by museli uznať, že zobrali širokej verejnosti možnosť liečiť sa, a aj vyliečiť sa z degeneratívneho ochorenia chrbtice – bolesti chrbta. Asi by museli uznať, že to prehnali so svojou osobnou angažovanosťou s dominantným pocitom sebazáchrany. Ale na to sme si už dávno zvykli.
Tento pocit nemáme len z niektorých politikov. A verte-neverte, ja osobne som ich spoznal veľmi veľa.

Teším sa, že zahraniční konzultanti načúvajú mojim medicínskym teóriám a poznatkom.

Funguje to!

A asi bude potrebné prepísať veľa kníh, keď nezvratný dej dokážeme zvrátiť, a tak vyliečiť ľudí z civilizačného ochorenia. Ponúkať merateľný výsledok v medicíne, ktorý môžeme volať aj DGU fenomén.

Diskutujme bez potreby skrývať sa za úbohý pseudonym. Samozvaných odborníkov s pseudonymom je na celom svete veľmi veľa. A možno sú to pracovníci poisťovne, ministerstiev. Možno sú to investigatívni reportéri. Majú ale strach. Strach z toho, aby sa im pozrel niekto do očí s pocitom, že ich pozná. Nech im ich pseudonym prischne naveky a nech si ich budeme pamätať tak, že ich meno môže zaniknúť. Nikomu to podľa mňa nebude prekážať. Nech ich zatiaľ, ale len na krátko, posilňuje presvedčenie, že možno majú pravdu.

V podstate je to jedno, čo si nejaký ten pseudonym bude písať. Lebo už dosť dlho platí a ešte dlho platiť bude: „ A predsa tie platničky rastú.“

MUDr. Pavol Kostka – neurológ

Zoznam pacientov Kliniky Kostka

26.06.2018

A tak sa mi splnil sen. Pred časom som sa totiž rozhodol, že by som sa chcel stať lekárom. Iste mi dáte za pravdu, že to nie je najľahšia škola. Pre mňa to platilo taktiež. Niekedy to šlo ľahšie a niekedy ťažšie. Človek sa ale musí vedieť aj zatnúť a premôcť sa. A tak sa učí, a učí, až kým sa nejakú látku nenaučí a ide na skúšku. A potom to príde. Buď [...]

Spine 2018 – Medzinárodná konferencia v Londýne

24.06.2018

Človek by sa nemal báť prezentovať svoje skúsenosti a vedomosti. Nebolo tomu inak ani na medzinárodnej konferencii Spine 2018 v Londýne, kde som prednášal o svojich medicínskych výsledkoch za posledné obdobie. Dostal som možnosť odprezentovať svoju metódu impedančnej terapie zúčastneným profesorom. [...]

Impedančná terapia – elektrofyziologická potenciálová metóda

08.06.2018

Degeneratívne ochorenia chrbtice sú hlavnou príčinou bolesti krku, krížov a dolných končatín či už s alebo bez poškodenia nervových štruktúr v chrbticovom kanáli. Ich výskyt rastie s vekom. Vznik a zhoršovanie degeneratívnych zmien chrbtice významne ovplyvňuje genetická predispozícia, zápalové mechanizmy, telesné preťažovanie, a poruchy výživy medzistavcových [...]

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

pavolkostka

Degeneratívne ochorenie chrbtice je liečiteľné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 38201x
Priemerná čítanosť článkov: 2547x

Autor blogu